
Základem každého džemu je kvalitní a dobře vyzrálé ovoce, které pochází ze zahrad, kde nejsou používány chemické postřiky. Plody nasbírané z přírody jsou taktéž z ověřených lokalit.
Objednávky pište na: marcel.kopta@seznam.cz
Předání objednávky je možné v Borovanech a v Dačicích. Při objednávce nad 2 000 Kč lze po domluvě odvést přímo k Vám domů, cena za dopravu je 10 Kč / km (cesta nazpět se nezapočítává).

Borůvkový džem
k dispozici: 48kg 851g
cena za 1kg: 450 Kč (100g = 45 Kč)
Konzistence borůvkového džemu není tuhá, což jej upřednostňuje pro použití v jogutech a sladkých kaších. Ovšem výborný je i s pečivem a také je možné si připravit skvělý nápoj, když se rozmíchá s vodou či minerálkou. složení: borůvky 77 %, cukr 23 %, + pektin a lžíce vodky pod víčko

Jahůdkový džem
k dispozici: 1kg 559g
cena za 1kg: 750 Kč (100g = 75 Kč)
Tento džem je vyrobený z plodů jahodníku obecného, jehož plody jsou dobře známé lesní jahůdky. Jedná se o raritní džem, který má trochu odlišnou chuť od klasického jahodového džemu ze zahradních jahod. Je více aromatický a chuť je lehce hořkosladká. složení: jahůdky 77 %, cukr 23 %, + pektin a lžíce vodky pod víčko

Mirabelkový džem
k dispozici: 13kg 440g
cena za 1kg: 400 Kč (100g = 40 Kč)
Mirabelky se vyznačují sladkou dužinou a lehce nakyslou slupkou, čemuž odpovídá i chuť samotného džemu, který je rovněž příjemně sladkokyselý. Konzistence džemu je rosolovitá a obsahuje kousky plodů, jenž byly vcelku rozvařeny. Mirabelkový džem se skvěle snoubí s pečivem, ovšem jeho využití je mnohostranné jako u většiny džemů. složení: mirabelky 77 %, cukr 23 %, + pektin a lžíce vodky pod víčko

Rybízový džem (černý)
k dispozici: 7kg 398g
cena za 1kg: 550 Kč (100g = 55 Kč)
Rybízový džem z černého rybízu je z celých rozvařených plodů. složení: rybíz černý 77 %, cukr 23 %, + pektin a lžíce vodky pod víčko

Rybízový džem (červený)
k dispozici: 5kg 628g
cena za 1kg: 600 Kč (100g = 60 Kč)
Rybízový džem z červeného rybízu je uvařený z propasírované šťávy a neobsahuje semínka. Kvůli výraznější kyselosti červeného rybízu bylo použito cukru v poměru 1:1. složení: rybíz červený 50 %, cukr 50 %, + pektin a lžíce vodky pod víčko